Tisztelt partnereink!

A Covid 19 vírus miatt kialakult kijárási korlátozás és a vírus terjedésének lassítására szolgáló intézkedések keretében cégünk is csökkentette a működési idejét és a megszokott működési struktúráját.

nyitva

Munkatársaink egy része, főként a tűz, munka és környezetvédelmi szolgáltatási területen részleges home office-ban dolgozik. (Természetesen a sürgős feladatokat továbbra is soron kívül elvégzik. Pl. munkabaleset vizsgálat,..stb.)

Tűzoltókészülék és tűzoltóvízforrás ellenőr kollegáink folyamatosan végzik a határidős feladatokat megrendelőink telephelyein. (Természetesen a megfelelő egyéni védőeszközökkel és fertőtlenítőszerekkel ellátva)

A 7630 Pécs Edison u. 33. szám alatti telephelyünkön a műhely és az iroda nyitvatartása is lecsökkent.  H-P 7:30-14:00 -ig. Ebben az időszakban van partnereinknek lehetőségük tűzvédelmi eszközöket behozni ellenőrzésre-karbantartásra, új eszközöket vásárolni illetve számlázásokkal kapcsolatos ügyeket intézni.

Fő kapcsolattartási lehetőségeink változatlanok. Tel: +3620 2635319, e-mail: info@k-florian.hu vagy az ellenorzes@k-florian.hu

 

 

Kapcsolódó vállalkozásunk a 7627 Pécs, Mártírok u.17. szám alatt működő VÉD-ÓV KFT. Munkavédelmi-munkaruházati szakbolt nyitvatartása is csökkent. A szombati nyitvatartás átmenetileg szünetel. A nyitvatartási idő pedig a kormány előírásainak megfelelően H-P 8:00-15:00-ig tart.  (Ezen időszakban van lehetősége partnereinknek  a védekezéshez szükséges légzésvédők, kesztyűk, álarcok  és egyéb eszközök beszerzésére.)

Fő kapcsolattartási lehetőségeink itt is változatlanok. Tel: +3620 5667565, e-mail: ajanlat@ved-ov.hu   webáruház: www.ved-ov.hu

Amennyiben a vírushelyzet és a kormány határozatai ezt lehetővé teszik úgy működésünket a lehető leghamarabb visszaállítjuk az eredeti struktúrába. Addig is a fenti elérhetőségeken keressenek minket bizalommal.

VIGYÁZZUNK EGYMÁSRA!

                                                                                                                                                                                                  a K-FLÓRIÁN csapata