Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek / Szolgáltatások

Tűzvédelmi eszköz karbantartás

Rendezés:

Tűzoltókészülékek karbantartása ("felülvizsgálata")

Cégünk BM OKF engedéllyel és szakszerű műhellyel rendelkező tűzoltó készülék karbantartó szervezet. A tűzoltókészülék karbantartással kapcsolatos teendőket 1994 óta látjuk el. Az alapkarbantartásokat elsősorban a készenlétbentartók telephelyén, a közép és teljeskörű javításokat pedig saját 500 m2-es műhelyünkben végezzük. Igény esetén az üzemeltetői feladatokat is  elvégezzük. 

..

Tűzoltó vízforrások felülvizsgálata, karbantartása

A tűzoltó vízforrások felülvizsgálatával- karbantartásával kapcsolatos teendőket 1994 óta látjuk el. A helyszínen nem elvégezhető karbantartásokat (tömlő nyomáspróba,..)  500 m2-es műhelyünkben végezzük. Igény esetén az üzemeltetői feladatokat is  elvégezzük. A feladat hatékony ellátásához a helyszínre kijáró karbantartókkal és megfelelő gépjárműparkkal valamint technikai eszközökkel rendelkezünk.

Munkánkat az 54/2014. (XII. 5.) BM rendelet (az Országos Tűzvédelmi Szabályzatról) valamint a vonatkozó TVMI-k alapján végezzük

..

Beépített tűzvédelmi eszközök felülvizsgálata

Végezzük gazdálkodó szervezetek és intézmények épületeiben a beépített tűzgátló/füstgátló nyílászárók , hő és füstelvezető berendezések, pánikzáras ajtók időszakos felülvizsgálatát az 54/2014. (XII. 5.) BM rendelet (az Országos Tűzvédelmi Szabályzatról) valamint a vonatkozó TVMI-k előírásai alapján 

..

Oltóvíz intenzitás mérés

Folyamatosan végezzük használatbavételi engedélyekhez, építési tervezési segédletekhez és egyéb szakmai szükségszerűségek okán föld alatti, föld feletti és fali tűzcsapok illetve oltóvízhálózatok oltóvízintenzitás mérését.

...