Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek / Szolgáltatások

Rólunk

Cégünk 1994. március 18-án alakult, ekkor még betéti társaságként. 2002-ben történt bejegyzéssel átalakult korlátolt felelősségű társasággá.

A kezdeti időszakban a cég tevékenysége tűzoltó készülékek  javítása, karbantartása és időszakos ellenőrzése volt. Ezt az évek során egészítettük ki egyéb tűzvédelmi eszközök, felszerelések értékesítésével, karbantartásával. Tűz-Munka és Környezetvédelmi szolgáltatással, szaktanácsadással. Képzések szervezésével és bonyolításával.

Székhelyünk és egyben telephelyünk Pécsett található. 700 m2 beépített épülettel rendelkezünk melyben műhelyek, raktárak, irodák és oktató termek találhatók.  A színvonalas tevékenység végzéshez  tíz darab  gépjárművel rendelkezünk. A csapatunk létszáma 18 fő. Elkötelezettek vagyunk a fenntartható fejlődésben ezért épületeink szerkezeti modernizációja, fűtése, villamosenergia ellátása már ezen szempontok figyelembevételével került kialakításra. 

A tűzvédelmi eszközök karbantartására, a tűz- munka- és környezetvédelmi szolgáltatásokra 1998 óta rendelkezünk MSZ EN ISO 9001 szabvány szerint tanúsított Minőségirányítási Rendszerrel.

 

Jelen weboldalról nem lehet közvetlenül terméket rendelni így nem minősül webáruháznak. Kizárólag a szolgáltatásaink ismertetésére és kapcsolatfelvételre szolgál. (A fentiek értelmében a regisztráció és kosár funkciók is inaktívak)

 

A K-Flórián Kft. csapata