Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek / Szolgáltatások

GLORIA

Tradíció + Innováció + Minőség = GLORIA. Európa legnagyobb tűzoltó készülék gyártója a németországi (Wadersloh) székhelyű GLORIA GmbH. 1945-ös alapítása óta piacvezető lett Németországban (közel 400 hivatalos GLORIA értékesítő- és szervizpartner) és jelen van a világ több mint 100 országában. Élen jár a műszaki fejlesztésben, aktívan tevékenykedik a DIN és EN szabványok és egyéb szabályozások kidolgozásában, részt vesz a német tűzvédelmi egyesületek tevékenységében is.

A kézi készülékek az EN 3, a szállítható készülékek az EN 1886 szabvány előírásainak felelnek meg és CE minősítéssel rendelkeznek. A minőséget a TÜV folyamatosan ellenőrzi, és nemzetközi szinten igazolja. A GLORIA tűzoltó készülékek megfelelnek a rendkívül szigorú autóipari előírásoknak, ennek köszönhetően sok autógyár már a gyártás során felszereli autóira.

A GLORIA jó példa arra, hogy egy vállalat a vevői igényekre alapuló gyártási portfolióval, jövőbemutató kutatással és fejlesztéssel, magas szintű szervizhálózattal és elkötelezett munkatársakkal európai szinten piacvezető pozíciót képes kiépíteni.

A ropczycei gyár (EURÓPA! / Lengyelország) immár 2009 óta működik, több mint 200 alkalmazottal. A modern berendezések és a jól képzett munkatársak kiváló színvonalú gyártást tesznek lehetővé. A gyár ISO 9001 szerint minősített, a gyártási folyamatok kiválóan szervezettek. Ezt a teljesítményt az UTC csoport már 2009-ben „ACE ezüstdíjjal” jutalmazta.

Magyarországon 1995 óta vannak forgalomban a GLORIA tűzoltó készülékek. Jelenleg már többszázezer darab készülék van készenlétben. A vevők nagyra értékelik a termékek minőségét, az országos szervizhálózatot és a folyamatos alkatrészellátást.

Rendezés: