Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek / Szolgáltatások
PROTEX PD6GA Porraloltó tűzoltókészülék

PROTEX PD6GA Porraloltó tűzoltókészülék

Állandó nyomású (nitrogén hajtógáz) 6 kg-os ABC porral oltók, fali felfüggesztővel, manométerrel. Mindenhová javasolt, ahol fontos a minőség, megbízhatóság és a hosszú élettartam.

A PROTEX PD 6 GA egy egyszerűsített kivitelű készülék. Alapvető műszaki tulajdonságaiban megegyezik a másik két típussal, de nem rendelkezik Check-Controllal, talpgyűrűvel és egy egyszerűbb fali felfüggesztővel szállítjuk.

Jellemzők:

  • nagy oltásteljesítmény
  • szakaszosan működtethető
  • megbízható, üzembiztos
  • ellenőrizhető, újratölthető
  • megfelel az EN 3 szabvány előírásainak
  • működési tartomány: -30°C … +60°C
  • elektromos feszültség alatt álló berendezések oltása: 1000 V-ig
Típus

Oltásteljesítmény

Oltóanyag-egység [OE]

Hatótávolság Tömeg

Ma/Sz/Mé

Tartály Ø

PROTEX
PD 6 GA

34A 183B C

10       12

kb. 6 m kb. 9,1 kg

500/270/162 mm

Ø 150 mm

Gyártó: GLORIA

Leírás

A PROTEX PD6GA Porraloltó tűzoltókészülék a tűzvédelem terén egy megbízható segítségnyújtó eszköz. Ez a porraloltó készülék  hatékonyan és gyorsan képes megfékezni a kezdődő tüzeket. A PROTEX PD6GA Porraloltó tűzoltókészülék az ÁR/ÉRTÉK arányával kiemelkedik a piacon lévő termékek közül. A magas minőségű anyagokból, Európában készült eszköz pontosan adagolja az oltóport, amely hatékonyan oltja el a tüzet. Ez a porraloltó készülék ideális választás a készenlétben tartásra, mivel könnyen kezelhető és gyorsan telepíthető. Az ABC tűzosztályba tartozó PROTEX PD6GA Porraloltó tűzoltókészülék szinte minden tűzesetben hatékony megoldást nyújt.  A PROTEX PD6GA Porraloltó tűzoltókészülék képes eloltani a kifejezetten veszélyes elektromos tüzeket is. Ez az eszköz megbízhatóan és hatékonyan oltja el az elektromos tüzet, és garantálja a biztonságos oltást a felhasználónak. A felhasználóknak biztosan megéri beruházni ebbe a porraloltó készülékbe, amely megbízható és hatékony működést ígér a jellemző tűzesetekben.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.